Pitta pockets με πάστα ελιάς και ρεβίθια
Χρόνος ετοιμασίας: 15΄
Μερίδες: 2
Θερμίδες ανά μερίδα: 390
ΥΛΙΚΑ:
2 πίτες ολικής αλέσεως
πάστα μαύρης ελιάς “THE KING OF OLIVES”
πάστα πράσινης ελιάς “THE KING OF OLIVES”
200 γρ. ψημένα ρεβίθια
2 κουταλιές χούμους
½ αβοκάντο κομμένο σε φέτες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1. Κόβουμε τις πίτες στη μέση, αλείφουμε το εσωτερικό τους με πάστα ελιάς μαύρη και πράσινη. Γεμίζουμε τα μισά της πίτας με ρεβίθια, λίγο χούμους και κομματάκια αβοκάντο.
2. Σερβίρουμε με φύλλα μαρουλιού και ντοματίνια.