Σαλάτα με φέτα στην κρούστα
Χρόνος ετοιμασίας: 20΄
Χρόνος ψησίματος: 15΄
Μερίδες: 6
Θερμίδες ανά μερίδα: 220
ΥΛΙΚΑ:
Για μία μεγάλη σαλάτα, αρκετή για 6 άτομα:
7 ποτήρια φύλλα σπανάκι
¼ ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
30 γρ. καρύδια χοντροκομμένα
3 φύλλα κρούστας (το κάθε φύλλο κομμένο στα 2)
200 γρ. φέτα (κομμένη σε κομμάτια ορθογώνια 5εκ.Χ2εκ.)
ελαιόλαδο για επάλειψη “THE KING OF OLIVES”
Για τη σος:
100 γρ. ελαιόλαδο “THE KING OF OLIVES”
80 γρ. μέλι
60 γρ. ξύδι λευκό
Αλάτι, πιπέρι